7. august 2022
Seneste Nyheder

Lamper & LED pærer

Der findes i dag mange forskellige lamper, så det kan være svært at vide om der er LED pærer til dem alle sammen. Du vil dog langt de fleste steder kunne se hvilken fatning lampen har, og hvilke størrelser det er muligt at få LED pæren i. Her menes der blandt andet fatningsstørrelsen, der normalt enten hedder E14 – der er den lille og E27, der er den store model. En anden ting det også er muligt at få, er blandt andet LED lysbånd – hvor du kan bruge LED lys på en helt anden måde, end det ellers er muligt at bruge energispare- og glødepærer til i dag.

LED photo

Vælg lamper og så LED pærer

Når du gerne vil vælge de lamper, du synes er de helt rigtige til jeres behov, er det i dag ikke længere et problem, hvis du også gerne vil have LED pærer. De findes nemlig i så mange forskellige størrelser i dag, at det bør være muligt at få lige præcis den LED pære du har behov for til dine nye lamper. Der er også mulighed for at få LED spot, så vil du gerne have belysning der minder om halogenspots, kan du altså også få LED belysning til det. Vil du gerne have dæmpet belysningen, er det heller ikke noget problem. Du kan sagtens vælge LED pærer, da langt de fleste typer af lysdæmpere fungerer med den form for pærer. Her er det vigtigt at lysdæmperen minimumskrav er opfyldt, og det vil den være i stort set alle tilfælde.

For kort at opsummere – gå du blot i gang med at vælge lamper, for derefter at finde de LED pærer, der passer til lamperne, det er nemlig muligt at få både adaptere og mange vidt forskellige former for LED pærer, så lampe-valget må og vil aldrig blive et problem.

Handel på nettet

Når du skal i gang med at søge efter LED pærer, er det helt sikkert en god start med Google, og skriver du enten LED pære eller LED pærer, vil du i løbet af ganske kort tid finde en række forskellige shops, der alle har med denne type pærer at gøre. Når du har fundet den du synes bedst om, er det bare om at komme i gang, og finde ud af hvilke LED pærer du skal have, og så vælge dem – det har aldrig været lettere at købe pærer på nettet, end det er lige nu.