7. august 2022
Seneste Nyheder

Kom i modeform på din egen måde

Der kan være mange måder at komme i form på, en af dem er at tage det rigtige tøj på, så du kan mærke hvordan moden tager fat. Vil du være sikker på at være i den bedste modeform, er der ikke noget som at følge med i den online mode, der hele tiden kommer med nye nuancer og stilarter. 

leggins photo

Der er selvfølgelig altid muligheden for at følge de stærkeste tendenser, hvor det kan være leggings, bukser eller bluser, der tager overskriften. Find ud af hvordan du kan krydre din personlige stil med de stærkeste tendenser indenfor moden og gør dig klar til et eventyr, hvor du ikke kommer til at mangle noget.

De bedste Leggings

Vælger du at bruge leggings skal det gøres på en måde, hvor du kan kombinere flere stilarter – det kan være løsthængende bluser også kaldet en tunika eller en kort kjole, hvor du gerne stadigvæk vil have noget til benene. Her er det optimalt med leggings. Farverne i den nuværende periode er gerne i de grå nuancer og gerne de mere lysegrå – krydret med farver, der kan findes på jorden. Det giver dig et godt helhedsindtryk at have nogle lyse leggings på, der sammen med et en flot bluse i de grå nuancer, giver dig et godt udtryk, så du er casual og afslappet klædt på, på en moderigtig måde. 

pants photo

Hvor du kan finde bukser

Det kan føles svært at følge med buksemoden, hvor du kan finde bukser, der skal lynes ned bagpå og ikke længere med knapper. Du kan også finde højtaljede bukser, der passer til nogle og slet ikke til andre. Her er det vigtigt hele tiden at holde sig opdateret, for ellers vil du hurtigt være bagud i modebilledet. Find de bukser, der passer til dig, vælg de farver, der er den gode mode lige nu og kombiner så de 2 ting, så er du igen klar til at angribe moden på den rigtige måde og være klædt lækkert på.

Bluser – Et væld af stilarter at vælge ud fra

Når du skal i gang med at vælge bluser, er der et meget stort udvalg, der kan give dig et væld af stilarter at vælge ud fra. Det gør det spændende og giver dig mulighed for hele tiden at variere dit udtryk. Her er det igen vigtigt at vælge bluser, der passer til det du ønsker at udtrykke. Skal du være femme fatale, skal du være mere moden eller skal du være uskyldig og koket i dit udtryk. Find ud af hvad du gerne vil, find de bluser, der passer ind i udtrykket og køb dem i de moderigtige farver, så er du sikker på en succes uden lige.

Vi gør det let for dig at finde formen, når det handler om mode og online mode.