Reklamebranchen er et dejligt sted at arbejde

Reklamebranchen er et dejligt sted at arbejde. Der er masser af udfordringer og man får lov til at arbejde med nogle spændende mennesker. Og så er pengene gode! Men altså. Nogle gange bliver det også lidt for meget. For meget med selvhøjtideligheden. For meget med den kreative stolthed. For meget med det hele.

Jeg har haft min blog i lidt over 4 år, og nu er det tid til noget nyt. Jeg orker ikke skrive flere indlæg om Social media for at prøve at positionere mig overfor potentielle kunder. Det er slut. Nu vil jeg forsøge at skrive tingene som de ér. Eller i hvert tilfælde som jeg ser dem. Og det bliver ikke lige flinkt alt sammen, men er det ikke også på tide.

Det er egentligt ikke fordi jeg hader reklame eller mit job. Jeg er bare træt af, at alt den facade og alt den udenom snak. Så fra nu af bliver bloggen mit pustehul. Mit helle, hvor jeg kan komme ud med nogle af de ting, der frustrerer mig i hverdagen. Nogle af de ting, som vi alle kæmper med, men ikke rigtigt taler om.

Så velkommen til det nye reklamesmart. En dagligdagsblog fra reklameverdenen i Aarhus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *