Links

Gode links til dygtige folk i erhvervslivet. Klik ind og se deres passioner.

Lad valget falde på eksperterne

Jeg har efterhånden prøvet det nogle gange, det med at starte en ny virksomhed. Et par af dem er vokset hurtigt og andre langsomt men sikkert, nogle blev fiaskoer og en enkelt solgt, indtil videre. Fælles for dem alle, er at man har brug for udstyr til at udføre sin daglige forretning. Kunderne skal kunne ringe, vente når der er optaget og blive stillet om til de rette mennesker i virksomheden – behovet for et telefonanlæg er skabt. Medarbejdere og partnere skal have deres daglige dosis tjære, for at vågne om morgenen og arbejde det umenneskelige antal timer, det kræver at slå igennem – kaffeautomater er et must. Sådan kunne jeg blive ved, med alt fra kassesystemer, telemarketing bureauer og kopimaskiner, til frankeringsmaskiner, webdesign og salgstræning etc. Men som iværksætter har men begrænset tid og begrænsede midler, så hvordan griber man alt dette an?

Spar tid og penge med Ekspertvalg

På siden kan du sammenligne priser og leverandører, for på den måde at spare penge, fejltagelser og dyrebar research tid. Konceptet er simpelt, du udfylder formularen på hjemmesiden, skriver hvad du mangler og modtager derefter op til fire tilbud, fra de forhåndsgodkendte leverendører som passer bedst på din forespørgsel. Tiden som du normalt ville bruge på at opsøge fire leverandører, finde kontaktoplysningerne på deres hjemmeside og forklare, per email eller telefonsamtale, hvad du har brug for, er sparet i et hug. Leverandørerne sættes samtidig i en konkurrenceposition, idet de ved at de ikke er de eneste som byder ind på opgaven, hvilke stiller dig bedre som køber. Alt i alt giver siden dig muligheden for at sammenligne priser og leverandører, ud fra hvad der er vigtigt for dig, hvad end det er pris, kemi, tryghed, beliggenhed eller noget helt femte.

Ekspertvalg er også et sikkert valg

Det nytter ikke noget at spare penge og tid, hvis blot det er for at havne hos en dårlig leverandør som ikke holder sine aftaler, eller det der er værre. Derfor bliver der gjort meget ud af udvælgelsen og løbende vurdering af leverandørerne, på siden. Blandt værktøjerne til at sikre leverandører af højeste kvalitet, kan blandt andet nævnes:

  • Regnskabstjek
  • Tjek af omtale og referencer
  • Stikprøver på respons-tid
  • Tjek af kundetilfredshed